Staat er een feest of evenement op de planning? Ik kom graag helpen! Door de ervaringen door de jaren heen zorg ik ervoor dat het evenement aan niets ontbreekt en geef ik graag tips en adviezen om het nog een beetje mooier te maken.

Feestjes aan huis – diners aan huis – kraamfeest – bedrijfsborrels – afscheidsborrels aan huis na een uitvaart of condoleance – feesten of evenementen op locatie

Vindt u het leuk om zelf de voorbereiding voor uw diner of feest aan huis te doen maar wilt u tijdens het feest onbezorgd kunnen genieten? Ik kom u graag helpen! We maken van tevoren uitgebreid kennis en wie weet kan ik u nog bijstaan met tips en adviezen. Op de avond zelf ben ik aanwezig om het feest soepel en ontspannen te laten verlopen. 

Soms heeft u geen tijd of staat uw hoofd niet naar het organiseren van een evenement of borrel, bijvoorbeeld bij het overlijden van eenbare. Wenst u wel een borrel aan huis, tijdens de condoleance bijvoorbeeld, of na de uitvaart, dan kom ik u graag ontzorgen. Ik regel alles van begin tot eind en zorg er voor dat u alle tijd kunt besteden aan vrienden en familie. 
Wilt u uw medewerkers verrassen met een gezellige borrel of feest? Ik vul dit feest op een creatieve manier in, aansluitend op ieders wensen. Net even wat anders dan anders, leuk toch! 

Heeft u vragen over wat ik precies voor u kan betekenen tijdens de voorbereidingen of het evenement zelf? Vul hier het contactformulier in, bel of stuur een mailtje. Ik weet zeker dat ik u kan helpen!