Passend, divers, uniek.

Een feest, bijeenkomst of ander evenement organiseren? Laat mij helpen door te ontzorgen, laat mij meedenken door het evenement iets extra’s te geven en laat mij de puntjes op de I zetten, zodat u kunt loslaten.

Een evenement aan huis

Vindt u het leuk om zelf de voorbereiding voor uw diner of feest aan huis te doen maar wilt u tijdens het feest onbezorgd kunnen genieten? Ik kom u graag helpen! We maken van tevoren uitgebreid kennis en wie weet kan ik u nog bijstaan met tips en adviezen. Op de avond zelf ben ik aanwezig om het feest soepel en ontspannen te laten verlopen. 

Een afscheid of uitvaart

Soms heeft u geen tijd of staat uw hoofd niet naar het organiseren van een evenement of borrel, bijvoorbeeld bij het overlijden van een dierbare. Wenst u wel een borrel aan huis, tijdens de condoleance bijvoorbeeld, of na de uitvaart, dan kom ik u graag ontzorgen. Ik regel alles van begin tot eind en zorg er voor dat u alle tijd kunt besteden aan de mensen om u heen. 

Een bedrijfsfeestje

Wilt u uw medewerkers verrassen met een gezellige borrel of feest? Ik vul dit feest op een creatieve manier in, aansluitend op ieders wensen. Net even wat anders dan anders, leuk toch! 

Een andere wens?

Heeft u vragen over wat ik precies voor u kan betekenen tijdens de voorbereidingen of het evenement zelf? Vul hier het contactformulier in, bel of stuur een mailtje. Ik weet zeker dat ik u kan helpen!