Melanie Appelman

Hoi, mijn naam is Melanie. Naast mezelf ben ik ook getrouwd met Bram en moeder van zoon Sil (2023) en hond Sonny. (Noemt ze zichzelf nu een hondenmoeder? Jazeker) Sinds 2019 ben ik trotste eigenaar van MooiWerk events. Na jaren horeca ervaring en meerdere keren ceremoniemeester mogen zijn besefte ik me ineens: Je kunt hier ook je beroep van maken, hoe mooi zou dat zijn?

In het ‘dagelijks leven’ werk ik met ouders en kinderen als pedagoog in het ziekenhuis. Een droombaan, waar ik heb geleerd te luisteren en door te vragen, te horen wat er niet gezegd wordt. Hier ben ik dagelijks creatief, flexibel, doortastend en begripvol. Deze skills neem ik mee en maken mij tot de wedding- en eventplanner die ik ben. Gedreven, vol energie, maar vooral, met heel veel liefde. Zo zie ik mijn werk als mijn werk, en MooiWerk events als mijn passie.

Er is natuurlijk nog veel meer over mezelf te vertellen, maar dat vertel ik misschien later.. Laten we eens kennismaken!