Melanie Appelman

Hoi! Mijn naam is Melanie Appelman. Sinds tien jaar ben ik werkzaam in de horeca, waar mijn liefde voor gastvrijheid en hospitality is ontstaan. Naast mijn studie en later mijn werk als pedagoog bleef de horeca mij trekken. Af en toe eens terug naar mijn oude bijbaantje om daar mijn oud-collega‚Äôs te helpen. Steeds meer gebeurde het dat ik werd gevraagd om te helpen bij feestjes bij mensen thuis. Ik vond het dan zo leuk om te zien hoe de mensen langzaamaan de controle uit handen gaven en helemaal konden genieten van hun avond. De grootste eer voor mij was toen ik ceremoniemeester mocht zijn op de bruiloft van dierbare vrienden. Wat heb ik daarvan genoten, die herinneringen blijf ik koesteren. Al die leuke en mooie ervaringen deden mij beseffen dat ik gewoon niet zonder horeca en gastvrijheid kan. Ondanks dat ik als pedagoog prachtig werk doe, houdt de variatie mij gedreven en vol passie. Op die manier is MooiWerk ontstaan. Mijn aanbod is breed en sluit aan op allerlei gelegenheden. Van bruiloften tot bedrijfsborrels en van feestjes thuis tot een afscheidborrel na een uitvaart. Wat ik de mensen kan geven, het plezier dat ik er uit haal, dat maakt het MooiWerk.